Left Left
Top Image

Bli en del av næringslivets nettverk i Asker. Ta del i fellesskapet!

Top Image

Samarbeidspartnere

Side Image

Næringslivsdagen 2022

Velkommen til Næringslivsdagen 16. november i Asker Kulturhus. En viktig møteplass for næringslivet og en arena for inspirasjon og erfaringsutveksling. Tema for konferansen er: Destinasjon Asker – en bærekraftig vertskommune. Asker skal være en god bærekraftig vertskommune for eksisterende næringsliv, nye bedrifter, ansatte, innbyggere og besøkende

Her vil du få faglig påfyll, inspirasjon, stands, utstillinger, nettverksbygging og utdeling av Gründerprisen 2022

 
Side Image

Forretningsnettverket i Asker (FNA)

Forretningsnettverket – en markedsplass for bedrifter i Asker-regionen
Vi forsterker oss og inngår et samarbeide med Forretningsnettverket i Asker for å skape en markedsplass for bedrifter som ønsker å utvikle sitt nettverk i Asker-regionen.

Ønsker du å bli kjent med andre bedrifter i Asker, knytte kontakter og tilby og få tilgang til andres nettverk? Asker Næringsforening er opptatt av at medlemsbedriftene skal ha en markedsplass hvor de kan bli kjent med hverandre, hvor de kan tilby varer og tjenester, og ikke minst utvikle nettverk for å styrke forretningsaktivitet lokalt.
 
Business handler om kommunikasjon og møter mellom mennesker. I vårt samarbeid med Forretningsnettverket i Asker (FNA) legger vi nå til rette for en markedsplass for våre medlemmer. Forretningsnettverkets møtekalender med påmeldingsinfo vil du finne i vår aktivitetskalender når gjenoppstart i løpet av våren er avklaret.

Les mer HER

JobbAsker

JobbAsker er et tilbud til innvandrere med høyere utdanning som trenger innpass i arbeidslivet, slik at de kan bruke sin kompetanse på rett plass. Programmet arrangeres av Asker Næringsforening og JobbAsker med støtte fra Viken fylkeskommune.

JobbAsker er et treårig samskapingsprosjekt mellom Asker Kommune, NAV Asker, Asker Næringsforening og frivilligheten.

I alt 17% av Askers befolkning har innvandrerbakgrunn, og mange har høyere utdanning og lang erfaring fra sine hjemland. Gjennom dette prosjektet ønsker vi å skape forståelse hos arbeidsgivere for hvilken ressurs denne gruppen arbeidstakere er for virksomhetene.


Link til side

StartUp Viken

Går du med en gründer i magen og har lyst til å starte for deg selv? Har du en god idé og vil lære mer om hvordan du kan realisere den? 


Styrk din kompetanse og finn kurset nedenfor som passer deg. De fleste tilbud er HELT GRATIS!

Vi tilbyr individuell veiledning og kurs som omfatter problemstillinger knyttet til å starte egen bedrift.
Kurskalender finner du her

 

StartUp Viken er foreløpig et tilbud for alle som ønsker å starte for seg selv i tidligere Akershus fylke.
Uansett hvor du er i prosessen – er du velkommen til å ta kontakt. 


Kontakt oss gjerne!
Epost: etablerer@askershus.no
Telefon: 02314  (betjent mandag-fredag)
Følg oss på Facebook her

Link til side

Fagnettverk Bærekraft

MÅL: Nettverket skal være med på å skape en sterk region med et næringsliv som er ledende på bærekraft.

HENSIKT: Hensikten med nettverket er å skape et samarbeid i/mellom offentlig og bedrifter for å drive frem felles aktiviteter som løfter og setter søkelys på definerte bærekraftsmål. Aktivitetene skal bl.a. gi økt konkurransekraft i næringslivet.

Link til side