FNA

Forretningsnettverket i Asker (FNA)

Asker Næringsforening har etablert et eget nettverk i Asker, Forretningsnettverket (FNA), som er en markedsplass for bedrifter i Askerregionen. Her vil du bli kjent med andre næringslivsledere, og få anledning til å knytte kontakter i ulike bransjer.
Nettverksbygging er viktig for å bygge langvarige relasjoner, utveksle kunnskap, og skape samarbeidsmuligheter. Nettverksbygging og samarbeid er ofte nøkkelen til bedre lønnsomhet og økt innovasjon. Jo mer du hjelper dine samarbeidspartnere til suksess, jo større er sjansene for egen suksess.

Praktisk organisering av frokostmøtene:
For å delta i Forretningsnettverket må du være medlem av Asker Næringsforening. Hvert enkelt medlem betaler for frokost og leie av lokaler ved foreningens møter. Frokostmøtene starter kl. 07:45 med frokost, kaffe og mingling. Har du allergier, gi beskjed om dette via påmeldingsskjema.

Agenda:
  • Frokost og mingling
  • Presentasjonsrunde
  • To bedriftspresentasjoner 
  • Aktivitet siste mnd
  • Business/mingling

Business handler om kommunikasjon og møter mellom mennesker. I FNA får du møtt over førti personer før kl. 09:30 annenhver uke.

Sted:
Slemmestad Innbyggertorg
 
Gjester:
Det er ønskelig at medlemmene bringer gjester til frokostmøtene, slik at nettverket kan vokse. En vekst i antall medlemmer gir større rom for B2B i gruppen.

Gjester meldes til Mia Vesje Bråtebæk innen påmeldingsfrist, eller ved ordinær påmelding via arrangementet i Asker Næringsforening sin aktivitetsliste

Velkommen til trivelig og uformell nettverksbygging lokalt i Asker! 
 
Forretningsnettverkets møtekalender med påmeldingsinformasjon finner du i vår aktivitetskalender.

Ta kontakt med Mia Vesje Bråtebæk dersom du har spørsmål knyttet til FNA.