background
Webinar: En enkel og kostnadseffektiv vei til Miljøfyrtårn

Webinar: En enkel og kostnadseffektiv vei til Miljøfyrtårn

09. mars
Miljøfyrtårn er et anerkjent og effektivt verktøy som hjelper virksomheter å skape konkurransefortrinn av bærekraft. Vi setter nå opp nytt kurs over fire moduler april - mai. Halv kursavgift til de ti første påmeldinger fra Asker lokaliserte bedrifter!

Meld deg på og bli Miljøfyrtårnsertifisert på 1-2-3
 
Gode grunner til å bli Miljøfyrtårn-sertifisert for din bedrift
Bedriften blir bærekraftig, en oppnår konkurransefortrinn og merkevaren styrkes. Bærekraft lønner seg, ikke bare for miljøet, men også på bunnlinja. Du vil få innsikt og hjelp i hvordan sette mål og skape resultater og Miljøfyrtårn er et effektivt verktøy for å jobbe med bedriftens miljø, og senke sykefraværet. Bedriften vil få et kvalitetsstempel og bidra til å bygge omdømme og godt lederskap.

Asker kommune har stort fokus på bærekraft, og ønsker næringslivet med på laget. Miljøfyrtårnsertifisering av bedrifter bidrar til dette, og kommunen ønsker å muliggjøre en slik sertifisering for flere, og vil bidra med halve kursavgiften til de ti første Asker lokaliserte bedriftene som melder seg på denne Miljøfyrtårnsertifiseringen! Dette i samarbeid med Asker Næringsforening og Mobman AS ved den erfarne Miljøfyrtårnkonsulenten Rune Drægni.

Få en enkel og kostnadseffektiv vei til Miljøfyrtårn
Her har du muligheten til å innføre miljøledelse i henhold til Miljøfyrtårn sine krav på en enkel måte via Webinar. Utgangspunktet er en nyutviklet metodikk, en pedagogisk og ubyråkratisk tilnærming, for å innføre miljøledelse raskere og mer kostnadseffektivt i forhold til en vanlig fremgangsmåte.

Miljøfyrtårnsertifisert på 1-2-3
Sertifiseringsprosesser har tradisjonelt tatt tid og kostet, både i form av egeninnsats og konsulenthonorar. Derfor tilbys nå et eget kursopplegg via Webinarer som gjør bedriften klargjort til sertifisering på 1-2-3. I løpet av fire 1 times moduler og ved å delta i et nettverk, vil deltakerne ha innført miljøledelse i egen virksomhet i løpet av de 4 til 5 ukene kurset varer.

Kursopplegg
Vi lover en effektiv gjennomgang da alle kursmodulene gjennomføres på web, og man kan konsentrere seg om å komme i mål med sertifiseringen. Webinarene følger faste ukentlige moduler på under en time. Webinarene kan også sees i opptak, og man kan dermed, om man ønsker, følge de på et annet tidspunkt.

Modul 1: Torsdag 15. april kl. 10:00
Modul 2: Torsdag 22. april kl. 10:00
Modul 3: Torsdag 29. april kl. 10:00
Modul 4: Torsdag 6. mai kl. 10:00

Det vil bli gitt en grundig innføring i de ulike kriteriene i forbindelse med sertifiseringsprosessen. Etter hver modul vil deltakerne få tildelt arbeidsoppgaver som skal løses til neste modul. Kursleder vil følge progresjonen til den enkelte deltaker etter som kriteriene oppfylles og gi individuell rådgivning der det er behov. Kursleder vil være tilgjengelig pr. telefon, e-post og et virtuelt møterom mellom modulene for spørsmål.

Registerer din e-post adresse og gå videre til PÅMELDING her 

Informasjon om kursopplegg finner du her