background
Sykle til Jobben kampanje - nå gratis til alle beboere og bedrifter i Asker kommune

Sykle til Jobben kampanje - nå gratis til alle beboere og bedrifter i Asker kommune

22. mars
Bli med på aktivitetskampanjen 'Sykle til Jobben', nå gratis til alle beboere og bedrifter i Asker kommune.

'Sykle til jobben' kampanjen er et samarbeid mellom Bedriftsidretten i Akershus og Asker kommune. Da de fleste av oss er på hjemmekontor og det er praktisk vanskelig å sykle til jobben, er årets kampanje tilpasset situasjonen. Vi tror det er mer viktig enn noen gang å legge til rette for aktivitet og det å gjøre noe sammen uten å være sammen rent fysisk.
 
Sykle til jobben er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Kampanjeperioden er fra 20. april til 18. juni. Dette er en lavterskel, sosial, miljøvennlig, unik og morsom konkurranse. 

Mer informasjon og påmelding finner du HER

Under kampanjen registrerer deltakerne ALL sin fysiske aktivitet. Det vil si at det ikke bare er sykling som teller. Padling, løping, svømming, klatring, fjellturer og styrketrening er andre eksempler på poenggivende aktiviteter. Du kan registrere aktiviteten både til/fra jobb, men også fysisk aktivitet på fritiden. Man kan delta individuelt eller som et lag på maksimalt fem personer sammen med venner eller kollegaer. Selv om du er pensjonist eller av andre grunner ikke er i jobb, kan du fortsatt delta. Alle som melder seg på og registrer aktivitet er med i trekningen av premier som blant annet sykler, turer og treningsutstyr!
 
I 2020 hadde Sykle til jobben mer enn 33.000 deltakere. Hvor mange blir med på en aktiv vår i 2021 når kampanjen gjennomføres for 48. gang?