Næringsjuss og kostnadsfri profesjonell rådgivning
10.02.2021

Mange ellers levedyktige bedrifter står nå ovenfor en situasjon som mange ikke har så mye erfaring med. Inntektsgrunnlag er redusert, omsetning er borte og egenkapitalen er tapt. Uforutsigbarheten er belastende og flere frykter også konkurs som konsekvens, men finnes det alternativer, hva gjør man?
 
Når bedriften opplever økonomiske utfordringer er det mange forhold som må undergis vurdering. Bedriftene beveger seg på en knivsegg, med sjonglering varierende og motstridende hensyn. Man har både rett og plikt til å identifisere og benytte seg av det lovlige handlingsrommet for å ivareta virksomheten og verdien av denne for alle involverte interesser. Lett er det ikke, men det er mulig.

Husk at din bedrift kan nå få fire timer profesjonell rådgivning innen juss, økonomi og generell bedriftsrådgivning via Rådføringskanalen. Dette tiltaket er finansiert av Asker kommune og helt uten kostnader for bedriften. Benytt deg av tilbudet hvis du trenger å rådføre deg!  

Send din henvendelse til kontakt@askern.no og beskriv kort hvilken rådgivning din bedrift eller arbeidsplass trenger. Asker Næringsforening vil videreformidle din henvendelse til riktig rådgiver som vil kontakte bedriften. All informasjon behandles konfidensielt.

Noen nyttige lenker:

Hvordan skape, bevare og utvikle verdi i virksomheten? Det skjer ikke tilfeldig!
Ansvarsbevisst styrearbeid
Konkurs og restrukturering
Restrukturering – verdiorientert styrearbeid i nedgangstider
Restrukturering
Styremedlemmers erstatningsansvar
Konkurs – hva nå?