"/>
background
Hva har Lene, Lisbeth og Vjatsjeslav til felles?

Hva har Lene, Lisbeth og Vjatsjeslav til felles?

27. april
Jo, de kommer alle til konserten, den 29 april på Onkel Blaa på Bekkestua, som holdes til inntekt for humanitær hjelp for krigsrammede Ukraina. Flere Asker og Bærum band stiller opp for å støtte saken. 

I tillegg til innbyggerne, håper vi at det lokale næringslivet også vil bidra til felles innsats for demokratiet, og for Ukraina, sier initiativtaker, Henrik Øystein Wolff Helgesen.
 

Rockebandet Headache protesterer igjen. 
I 1980 spilte Asker bandet Headache på protestkonserten mot Sovjets invasjon i Afghanistan.  En av bandets grunnleggere, Henrik Øystein Wolff Helgesen, har samlet bandet igjen til protest, denne gangen mot Putins aggressive invasjon av Ukraina. 
 

Denne invasjonen er ikke bare et angrep mot en selvstendig stat i hjertet av Europa, men også et angrep fra en totalitær makt mot demokratiet som vi kjenner det, sier Helgesen. 


Jo flere, jo bedre 
Konserten holdes til inntekt for humanitær hjelp for krigsrammede Ukraina, og flere Asker og Bærum band stiller opp for å støtte saken.  I tillegg til innbyggerne, håper vi at det lokale næringslivet også vil bidra til felles innsats for demokratiet, og for Ukraina. Vi trenger alles hjelp og din støtte for å gjøre dette arrangementet til en stor suksess og ikke minst bidra med så mye som mulig til den viktige saken. 

Ønsker du eller din bedrift å bidra!  Bidragsytere kan overføre penger til kontonummer: 1503.20.24499 eller Vipps: 537536


Arrangementet har allerede skapt et stort engasjement, både fra, næringsliv, skoler og politisk hold, men det er plass til flere. Alle monner drar og inntektene går til den Ukrainske Ambassaden i Norge sitt hjelpearbeid i Ukraina. 

 
Når og hvor 
Fredag 29 April fra kl 1900 starter arrangementet på Bekkestuas lokale pub, Onkel Blaa
Arrangementet og info finner du på deres egen Facebook side
 Du finner de også på LinkedIN

Program for UkrainRock – Rock against rockets: 
  • Ukrainas Ambassadør i Norge, Vjatsjeslav Jatsjuk vil holde en velkomstappell.   
  • Askers ordfører Lene W. Conradi, og Bærums ordfører Lisbeth Hammer Krogh holder appeller og ikke minst fortelle hvordan våre kommuner vil ta imot Ukrainske flyktninger, og sørge for integrasjon og trygghet på en god måte.    

Musikalske innslag: 
 
Sassybeat:  Popband fra Asker, med kritikerrost plate og spennende poputtrykk. 
Headache:  80 talls New Wave band med norske låter som Onkel Politi og Reitgjerdet Reaggae . 
Soundfarm:  Et funky soul/pop band fra Asker.  Fet funky musikk med trøkk. 
MagicBus:  Rockeband fra Østlandet med kul raspete rock og norske tekster. 
Exit Main Street:  Bluesrock bombe med høy underholdningsfaktor fra Bærum. 
 
 
Samarbeidspartnere 
Sandvika Videregående skole, med elever fra Medier og kommunikasjonslinjen vil sørge for livestreaming av arrangementet på YouTube.  Grafisk designer Henning Smistad står for utarbeidelse av logoer og profil, GF grafisk hjelper oss med Facebook og Instagram sider, Onkel Blaa stiller velvillig opp med sine lokaler på Bekkestua – bygdas kuleste konsertscene og fotballpub.   
 

 Vi trenger alles hjelp og din støtte for å gjøre dette arrangementet til en stor suksess og ikke minst bidra med så mye som mulig til den viktige saken, avslutter Helgesen