background
Digital jobbmesse – velkommen inn i det «virtuelle rom»!

Digital jobbmesse – velkommen inn i det «virtuelle rom»!

27. april
NAV Asker, Bærum og Drammen samarbeider med Jobbmesse.no om en digital jobbmesse torsdag 27.mai kl. 1200-1430. 
 
Messen er en samlingsplass for arbeidsgivere, bemanningsbyråer, kursleverandører, karriereveiledere – og mange gode kandidater. Utvalget av kandidater som får invitasjon til messen vil også tilpasses de ledige stillingene som arbeidsgivere melder inn.  
 
Vil dere delta? Da vil dere få en gratis stand til å markedsføre ledige stillinger og oppdrag. Rundt 1500 gode kandidater vil delta på jobbmessen. Har dere ikke deltatt før og vil ta en titt? Se på denne lenken her  
 
Oppkobling og de digitale løsningene vil leverandørene ta med dere, og det krever ikke noe ekstra utstyr av dere for å gjennomføre dette. Leverandørene vil også hjelpe dere med utforming av stands, få med logo/brosjyrer/presentasjonsfilmer etc. hvis dere ønsker. De av dere som har deltatt tidligere har deres stand tilgjengelig for bruk på denne jobbmessen også.
 
Det eneste som kreves av dere for å delta er at dere setter av tiden, kobler dere opp fra der dere er, og at dere har to medarbeidere som møter aktuelle kandidater disse timene. 
Møtene kan dere enten ha på chat eller videomøte (vi anbefaler absolutt videomøter). Dette er en effektiv måte å rekruttere på! 
 
Høres dette interessant ut? Da må dere gi oss en tilbakemelding så raskt som mulig ved å svare til nina.fagerlid@nav.no Det er begrenset med antall stands som kan være på messen så vi vil komme tilbake til dere med endelig bekreftelse på om dere har fått plass i løpet av kort tid.  
 
Digital hilsen fra NAV Asker, Bærum og Drammen