background
Ansatte i Asker Næringsforening
Generelt
Nina, Mia, Steinar og Markus ønsker dere alle en riktig god sommer!

Sommerhilsen fra Asker Næringsforening

26. juni | Tekst : Asker Næringsforening

Kjære medlemmer og samarbeidspartnere. Sommeren er her, og vi i Asker Næringsforening ønsker å sende dere våre varmeste hilsener!

Det har vært et spennende og innholdsrikt første halvår, og vi setter stor pris på engasjementet og samarbeidet med dere alle.

Vi vil informere om at kontoret vårt vil være stengt i hele juli måned. Vi tar en velfortjent pause for å lade batteriene og komme tilbake med fornyet energi og mange spennende planer for høsten.


Til høsten står blant annet sosial bærekraft på agendaen vår. Vi vil rette fokus mot sosial bærekraft, med spesielt vekt på inkludering som en nøkkelfaktor for fremtidig arbeidskraft i Asker. Det blir nye runder med vår lokale sertifisering innen sosial bærekraft kalt "Sosial Profil Asker". I tillegg vil Næringslivsdagen også ta for seg dette viktige temaet, og vi håper dere vil delta aktivt i diskusjonene og arrangementene. Kjøp billett til konferansen her og standplass her

Vi fortsetter med frokostmøter 1-2 ganger i måneden. Dette har vært en fin møteplass for mange det første halvåret, og en god mulighet for inspirasjon og faglig påfyll. Vi har flere spennende frokostmøter planlagt allerede til høsten, så følg med i våre nyhetsbrev. Har du et tema eller selskap du gjerne vil høre fra? Send oss gjerne en mail med dine ønsker. 

Husk å følge oss på sosiale medier: FacebookLinkedInInstagram

Takk for deres støtte og samarbeid så langt. Vi ønsker dere alle en riktig god sommer!

Med vennlig hilsen,

Asker Næringsforening