background
God påske
Generelt

God påske fra Asker Næringsforening

21. mars
Etter en hektisk vinter legger vi kulden bak oss og ser frem til en fargerik vår og noen rolige påskedager. 
Det har vært et hektisk første kvartal med en ansatt mindre. Sammen med rekrutteringsselskapet Vizer har vi brukt mye tid på å se etter en som skal tre inn i rollen som markeds- og prosjektleder. Med nesten 140 søkere, er det  gledelig å kunne fortelle at vi har fått på plass Nina Windju Christiansen som begynner hos oss 2. april. Hun kommer fra Dagens Næringsliv, hvor hun har jobbet som prosjektleder og som ansvarlig for arrangementproduksjon i åtte år. 

Vi gleder oss over høy aktivitet og flere nye medlemmer. Spennende prosjekter er i gang: Sirkulærakademiet, Asker Opplevelser og Sosial Profil Asker. Vi har hatt høy aktivitet med mange spennende møter og samlinger. Se hele vår arrangementkalender her

Til høsten kan medlemmer og næringslivet i Asker glede seg til årets Næringslivsdag som blir 6. november. Marte Stokstad er booket inn som konferansier også i år, og vi gleder oss til å jobbe videre med resten av programmet. Sikre dere earlybirdbillett eller standplass allerede i dag, og få rabattert pris på konferansebilletten. 

Vi vil benytte anledningen til å ønske alle våre medlemmer, sponsorer og samarbeidspartnere noen riktig fine påskedager med appelsin og kvikklunsj! 

Asker Næringsforening er stengt i påskeferien. 

Riktig god påske fra oss i Asker Næringsforening 
Steinar, Markus og Mia