background
Sveiser
Medlemsnytt

Extra Produkter bytter navn, og styrker satsing på vedlikehold og miljø

17. april | Tekst : Vedlike
Extra Produkter AS, kjent for sine tjenester innen overflatebehandling og vedlikehold for transport- og logistikksektoren, kunngjør et viktig skritt i sin vekst og bærekraftstrategi ved å endre selskapets navn til Vedlike AS. Denne omprofileringen reflekterer selskapets fokus på miljøvennlige løsninger og markerer en ny æra i deres forpliktelse til å lede an i bransjen. Organisasjon og kontonummer for blir det samme. Det samme gjelder for våre dyktige medarbeidere
Navnebyttet til Vedlike er skritt selskapets strategi om å bidra til en sirkulær økonomi gjennom vedlikehold av utstyr i transport- og logistikksektoren for å redusere overforbruket av jomfruelige ressurser som stål. Vedlikehold er ikke bare god forretning – vi anser det som essensielt for klimaet, miljøet og fremtiden til kommende generasjoner.

Tar man i betraktning at det ruster 5 tonn stål for hvert sekund på verdensbasis, så tilsvarer dette rundt 40% av all ny stålproduksjon. Denne globale utfordringen bringer frem behovet for mer bærekraftige praksiser, spesielt i lys av det faktum at hvert produsert tonn stål resulterer i CO2-utslipp på 1,85 tonn.

Spesielt innen containersektoren hvor det er rundt 65 millioner i bruk globalt, tilbyr Vedlike en løsning som sparer både økonomiske og miljømessige ressurser. Gjennom reparasjon og lakkering av containere, konfronterer selskapet den tidligere «bruk-og-kast» mentaliteten. Produksjonen av en 40 fots container alene fører til utslipp av 7,4 tonn CO2. 

Med vår sentrale beliggenhet på Slemmestad, moderne anlegg og kvalifisert personell leverer vi tjenester av høy kvalitet for å beskytte verdier og miljø.

Selskapets erfaring strekker seg videre til transportsektoren, med betydelige prosjekter for kunder som Oslo Sporveier, Posten, PostNord, VY, Stadler, Siemens, Bane NOR og Scandia. 

Ved å legge til rette for lengre levetid på stålstrukturer og redusere behovet for ny stålproduksjon, demonstrerer Vedlike en viktig forpliktelse til bærekraft i en sektor som er kritisk for global infrastruktur.

Kontaktinformasjon:
Karsten Ekeberg – Daglig Leder
Mobil: 930 23 755
Mail: Karsten.ekeberg@vedlike.no

Lasse Isaksen – Styreleder
Mobil: 415 02 636
Mail: lasse.isaksen18@gmail.com