Forretningsnettverket -FNA | En markedsplass for bedrifter i Asker-regionen
26.08.2021

Vi forsterker oss og inngår et samarbeide med Forretningsnettverket i Asker (FNA) for å skape en markedsplass for bedrifter som ønsker å utvikle sitt nettverk i Asker-regionen.

Ønsker du å bli kjent med andre bedrifter i Asker, knytte kontakter og tilby og få tilgang til andres nettverk? Asker Næringsforening er opptatt av at medlemsbedriftene skal ha en markedsplass hvor de kan bli kjent med hverandre, hvor de kan tilby varer og tjenester, og ikke minst utvikle nettverk for å styrke forretningsaktivitet lokalt.
 
Business handler om kommunikasjon og møter mellom mennesker. I vårt samarbeid med Forretningsnettverket i Asker (FNA) legger vi nå til rette for en markedsplass for våre medlemmer. Forretningsnettverkets møtekalender med påmeldingsinfo vil du finne i vår aktivitetskalender.

Praktisk organisering av frokostmøtene:
For å delta i Forretningsnettverket må du være medlem av Asker Næringsforening. Hvert enkelt medlem betaler for frokosten ved foreningens månedlige møter. MERK: De første oppstartsmøtene ut 2021 er åpne for alle.

Frokostmøtene starter kl. 7.45 med mingling og enkel frokost kl. 8.00, og fortsetter med at bedriftene presenterer seg selv. To bedrifter gis hver gang mulighet til å holde en presentasjon av egen virksomhet i 5 minutter, før medlemmene gis anledning til i løpet av 1 minutt å komme med firmasøk, og fortelle om siste måneds aktiviteter og forretningsresultater gjennom gruppen.
Fra kl. 0900 er det anledning til å holde personlige møter på 5-10 minutter for eksempel om hverandres søk- og forretningsmuligheter. Møtene avsluttes kl. 09.30.
 
Gjester:
Det er ønskelig at medlemmene bringer gjester til frokostmøtene, slik at nettverket kan vokse. En vekst i antall medlemmer er en forutsetning for økt forretning for medlemmene. Gjester meldes inn til møtekoordinator seneste dagen før møtet. Det er anledning til å delta som gjest ut året, før gjesten må ta stilling til om bedriften ønsker å melde seg inn i næringsforeningen og nettverket.

Møtekoordinator:
Advokat Asle Skola, as@fbadvokat.no mobil: 474 645 42