Alfr. A. Berge AS

Hjem » Alfr. A. Berge AS
Telefon: 66 84 54 92
Adresse:
Elvevn. 4 Nesbru, Norge 1394
Beskrivelse:

Alfr. A. Berge AS ble etablert i 1939. I dag driver 3. generasjon videre. Bedriften har siden 1968 holdt hus på Nesbru i Asker.

Hovedproduktene har i alle år vært utelamper for hus og hage, og vi har lagt vekt på å produsere også eldre modeller. Vi lager lykter etter tegninger og fotografier. Som eksempel kan nevnes spesielle stolpelykter til Hammerfest by, Oscarsborg, Fredriksten festning og Oslo.

Skaugum-serien ble til da forsvaret ønsket mer lys for gardistene på Skaugum. Etter dette utviklet serien seg slik at nå har vi lykter for mast, opp- og nedgående vegglykter, veggskjold og lykter for portstolper. Alle variantene kan leveres i tre strørrelser.

Lyktene tilpasses både gamle og nye engelske master. Det er vist eksemlper på to forskjellige i brosjyren. Vå har i mange år benyttet installatører, konsulenter, arkitekter og den sosiale spredningsprosess for å gjøre våre produkter kjent.

Våre lykter er tjennomført godt norsk hanarbeid, produsert av rent kobber. Dette gjør at vi kan garantere lamenes holdbarhet i generasjoner.

Send melding til eier av oppføringen

X
X